Evenimente
Postat în 02 aprilie 2022

„Zilele orașului Sulina“ este o sărbătoare dedicată acestei așezări și cetățenilor acesteia, cărora trebuie să le admirăm dârzenia de a locui în acest punct izolat al Deltei. Este un moment important al calendarului verii, sărbătorit pe parcursul a trei zile prin intermediul unor evenimente culturale, spectacole, expoziții sau întreceri sportive.

Mai mult
Postat în 12 martie 2022

Activitatea culturală la nivelul localităţii are tradiţii vechi, pe de o parte datorate nevoii de act artistic care să suplinească izolarea geografică a acestui orăşel, iar de cealaltă parte din nevoia firească de a oferi vizitatorilor sosiţi la băi în Sulina o modalitate de distracţie în serile şi nopţile scurte de vară petrecute la malul mării.

Mai mult

Parteneri

Informatii utile pentru o vacanta de neuitat

Sulina Trans

Sulina Trans

Transport rapid în conditii de confort si siguranță pe ruta Tulcea - Sulina și retur. Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta.

Mai mult
Unique Au Monde

Unique Au Monde

UNIQUE AU MONDE este agentia turoperatoare receptoare localizata la Sulina, orasul de la gurile Dunarii, locul de unde putem explora Delta Dunarii dar si plajele salbatice ale Marii Negre, locul unde putem trai experiente din cele mai variate.

Mai mult
Discover Sulina

Discover Sulina

Experimentați Sulina și împrejurimile și găsiți multe, multe sugestii și idei. Fie că sunt destinații de excursie, înnoptări, tururi sau pur și simplu ieșiri pentru o masă și... cumpărături sau o experiență de familie. Vă oferim informațiile cele mai potrivite. 

Mai mult
CONDIȚII METEO
SULINA