Prezentare

Pensiunea "Casa Dragon"

Va asteptam cu drag!

Pensiunea "Casa Dragon" Sulina va invita sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in oaza noastra de liniste si natura salbatica din Delta Dunarii, foarte aproape de plaja Sulina, una dintre cele mai frumoase si salbatice plaje din Europa. Cu mare plăcere vă vom ajuta să descoperiți frumusețea unică a Deltei Dunării cu toată bogăția florei si faunei care o caracterizează. Cu și mai mare plăcere vom împărtăși cu dumneavoastră traseele insolite și pline de farmec pe canalele sălbatice ale Deltei.

Facilitati oferite de "Casa Dragon"

  • Baie proprie
  • Produse igienă
  • Frigider în cameră
  • Aer condiționat
  • Televizor LED
  • Acces Wi-Fi
  • Bucătărie
  • Terasă acoperită
  • Loc grătar
  • Excursii cu barca
About The House

Ce va oferim?

Vă stăm la dispoziție cu 6 camere perfect echipate - un pat matrimonial și un pat simplu. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV LED, frigider și aer condiționat. Pentru împătimiții grătarului avem locul special amenajat unde vă puteți prepara peștele proaspăt prins sau alte delicii culinare! Terasa acoperită este locul ideal de a petrece seara, la un pahar de vorbă și a vă relaxa după o zi fierbinte petrecută la plajă sau pe canalele Deltei Dunării.

O excursie pe tărâmurile de vis ale Deltei Dunarii, fie și pentru doar o zi, poate fi cea mai bună opțiune pentru o vacanță cu adevărat memorabilă. Plimbarea cu barca pe canalele Deltei poate fi cea mai frumoasă excursie pentru cei atrași de bogăția de plante, animale și păsări. Drept urmare, vă oferim excursii cu barca pe traseele turistice personalizate, expediții ornitologice pentru observarea și fotografierea păsărilor, sau organizarea de picnicuri în natură cu celebrul borș de pește pescăresc.

Parteneri

Informatii utile pentru o vacanta de neuitat

Sulina Trans

Sulina Trans

Transport rapid în conditii de confort si siguranță pe ruta Tulcea - Sulina și retur. Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta.

Mai mult
Unique Au Monde

Unique Au Monde

UNIQUE AU MONDE este agentia turoperatoare receptoare localizata la Sulina, orasul de la gurile Dunarii, locul de unde putem explora Delta Dunarii dar si plajele salbatice ale Marii Negre, locul unde putem trai experiente din cele mai variate.

Mai mult
Discover Sulina

Discover Sulina

Experimentați Sulina și împrejurimile și găsiți multe, multe sugestii și idei. Fie că sunt destinații de excursie, înnoptări, tururi sau pur și simplu ieșiri pentru o masă și... cumpărături sau o experiență de familie. Vă oferim informațiile cele mai potrivite. 

Mai mult
CONDIȚII METEO
SULINA